Двама домакини ще посрещнат публиката на Годишните музикални награди на БГ

...
Двама домакини ще посрещнат публиката на Годишните музикални награди на БГ
Коментари Харесай

Известни са водещите на невиждано и очаквано шоу

Двама домакини ще посрещнат публиката на Годишните музикални награди на БГ Радио – артистът Ненчо Балабанов и актьорът Рафи Бохосян.

Ненчо Баланобанов е неприкрит обожател на българската музика и БГ Радио и тази година за първи път ще води най-престижната гала за музикални награди у нас. Гласът на артиста е прочут на слушателите на БГ Радио, повода е, че точно той е гласът на медията и произнася всяко " БГ Радио – единствено българска музика “. На 26 май той ще бъде освен гласа, само че и лицето на Годишни музикални награди на БГ Радио. Актьорът интензивно се включва в самодейностите и празниците на БГ Радио, тази година той пръв поздрави Стартер – утринният блок на БГ Радио за 21-та им годишнина и зарадва Симо и Богдана в ефир.

Рафи Бохосян е добър другар на БГ Радио и има опит като водещ и сценарист на Годишни музикални награди на БГ Радио.

Рафи е откривал церемонията на премиите с ария и безусловно гори за Годишни музикални награди на БГ Радио. През 2016 година в Благоевград Рафи още веднъж е в ролята на водещ на премиите и още тогава демонстрира пристрастеността си към  формата " Като две капки вода “. Решава да подражава на Поли Генова и неповторимото ѝ изпълние на песента " If love was a crime “ от състезанието " Евровизия "  2016. Костюмът на домакина на премиите прилича галактическата визия на Поли Генова и в сюблимния миг безусловно стартира да " пуши " на сцената. Причината е в детайлите и  подръчните материали, а точно повреда с електрическите крушки, с които водещият се е покрил, с цел да свети по-ярко и от Поли Генова на " Евровизия ". Оттогава е ясно, че Рафи гори за премиите и откакто пет години е бил водещ и тази годинаще застане още веднъж на сцената и ще води огромната гала на Годишни музикални награди на БГ Радио 2024.  

22-те Годишни музикални награди на БГ Радио дават обещание невиждано шоу и блестящо наличие на най-отличените български поп и рок реализатори на сцената през 2024 година. Лили Иванова ще заблести на сцената на премиите и ще зарадва присъстващите с неповторимо осъществяване. Специални осъществявания за церемонията ще показват Любо Киров и Михаела Маринова, Кирил Маричков и Фондацията, Дони и Софи Маринова, DARA и Venci Venc`, Дара Екимова, Михаела Филева, Мария Илиева, Миро, Руши, Стефан Вълдобрев, Графа и Молец.

Наградата   " БГ Вдъхновение “ на името на Ана-Мария Тонкова е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика, тази година ще бъде връчена на мускетара на българската музика, Кирил Маричков. Това е единствената премия, присъждана от eкипа на БГ Радио.

Най-голямото и вълнуващо събитие, отдадено на българската музика у нас, се случва с помощта на интернационален екип управителен от Марвин Дайтман – творческия двигател, зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс " Евровизия " през последните години.

Церемонията по връчване на Годишните музикални награди 2024 на БГ Радио ще се състои на 26 май, 19:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 27 май от 21:00 ч. по NOVA.  Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg и билетната каса пред Община Пловдив.

Слушателите на БГ Радио дефинират наградените посредством гласоподаване на уеб страницата на медията www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат определени напълно и само от слушателите на БГ Радио. Подкрепете своите обичани български изпълнители и гласувайте за Годишните музикални награди на БГ Радио.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР